FIS među najboljim kompanijama u BIH

FIS među najboljim kompanijama u BIH

FIS među najboljim kompanijama u BIH

0

Sarajevo – U organizaciji Poslovnih novina, u Hotelu Hills u Sarajevu, održan je  vodeći privredni događaj u Bosni i Hercegovini “100 najvećih”.

31-oj dodjeli  priznanja najboljim kompanijama u našoj zemlji  prisustvovali su vodeći  ljudi bh. privrede, koji stoje na čelu osam stotina malih, srednjih i velikih poduzeća koja su, za ovaj izbor, rangirana u kategorijama po ukupnom prihodu, dobiti, izvozu i investicijama gotovinskog toka.



Na gala večeri dodijeljena su priznanja najboljim kompanijama među kojima je i kompanija FIS  koja je zadržala prvo mjesto u  kategoriji nespecijalizirana trgovina na veliko. Plaketu je primio predsjednik Uprave poduzeća FIS  Zoran Maros.

”Drago mi je da smo u skupini najuspješnijih kompanija u BIH,što nas istovremeno i obavezuje da svoje poslovanje nastavimo uspješnom putanjom,u smislu inovacija i poboljšanja kvaliteta  u svim segmentima našeg poslovanja”
– izjavio je Maros.

Projekt “100 najvećih” jedinstven je u Bosni i Hercegovini i ima za cilj da promovira i poveže najvažnije privredne subjekte i unaprijedi poslovanje u našoj zemlji.



Kao i protekle tri godine Elektroprivreda BiH po ukupnom prihodu je na prvom mjestu.

Fis.ba