JEDAN OD NAJZAHTJEVNIJI VIDEO SETOVA U ŠIROKOM BRIJEGU

0

thumb_cbp_setGotovo je snimanje jednog od najzahtjevnijih projekta udruge Ćavarovo Brdo Pictures. Članovi udruge su snimali trinaest dana i dali na montažu ukupno 200 minuta materijala. Snimalo se po starom provjerenom principu ,,Proba pa kamera”. Uz učestale vremenske neprilike bilo je jako puno tehničkih problema ali malobrojna i hrabra ekipa udruge Ćavarovo Brdo Picturesa je uspjela privesti kraju ovaj vrlo zahtjevan projekt. Sigurno se pitate kako se film zove, ili o čemu se radi u tom filmu?


Ipak, te detalje vam još ne smijemo otkriti zbog premijere filma koja bi se trebala dogoditi u Mostaru na 5. Festivalu kratkog filma www.film-klub.org. Reći ćemo samo da film prikazuje trenutačno stanje čovjeka u modernom društvu kako bi zagolicali maštu svakog filmofila koji prati rad amaterskih filmskih družina.




Ekipa mladih glumaca i snimatelja je puna entuzijazma i očekuje nastup ovog filma na brojnim festivalima amaterskog karaktera koji se održavaju na području ex Jugoslavije. Donosimo svježe fotografije sa seta. (dibla)