Široki razbio Partizani; Pobjeda u Tirani 3:1

Široki razbio Partizani; Pobjeda u Tirani 3:1

Široki razbio Partizani; Pobjeda u Tirani 3:1

0

Dolazi Bešiktaš 

nk_siroki_brijegNogometaši Širokog Brijega ce ipak igrati u 2. Pretkolu Kupa UEFE pošto su u uzvratnom dvoboju na gostovanju u Tirani savladali domaci Partizani rezultatom 3:1.
Poslije širokobrijeških 0:0 igraci Ivana Katalinica nisu bili u nekoj baš idealnoj poziciji, no ipak su se izvukli i dali do znanja kako ova momcadi ipak vrijedi i kako na nju i ove sezone treba najozbiljnije racunati glede borbe za titulu državnog prvaka.

Momcad s Pecare je vodila 1:0 poslije nepunih deset minuta igre, a pogodak je postigao brazilski veznjak Alexandre. Iskusni Muzaka je u 40. minuti izjednacio , no na poluvrijeme se ipak otišlo s prednošcu gostiju pošto je Alexandre još jednom pogodio nakon odlicne akcije kojih smo sinoc vidjeli pregršta za 1:2. Prije pogodka u sesnaestercu domacih bile su dvije sumnjive situacije iz kojih je sudac bez problema mogao dosuditi jedanaesterac za Široki ali nije se ni jednom oglasio

Sudac iz Nizozemske je inace vec kod vodstva 1:0 Širokog Brijega mogao pokazati na bijelu tocku, no tom prilikom se ipak nije odlucio za takav potez. Širokobriježani su u nastavku bili još nekako razigraniji i bolji, a kao plod takve igre stigao je i treci zgoditak kojeg je efektnim pogotkom glavom zabio Dalibor Šilic. top_en

Široki je odigrao jednu dosta dobru utakmicu, svi koji su predvidali da je Alexander pojacanje i da ce se razigrati su i pogodili jer momak je odigrao odlicno kao i u zadnjih par pripremnih utakmica, uz raspoložene Šilica, Kožula, Bubala Široki je djelovao odlicno i svakako se nakon ovoga svi trebaju zapitati isplati li se podržati klub u daljnjim akcijama, jer i sa ovim su pokazali da ipak dosta vrijede.

Široki Brijeg ce vec ovoga petka negdje iza podne doznati ime svog suparnika u 2. Pretkolu buduci ždrijeb parova u Nyonu krece od 12 sati.